با توجه به اینکه بنده هیچ شماره حسابی از ایشون ندارم که معرفی کنم؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۲۳ #28268302

سلام بنده چکی رو برگشت زدم تآمین خواسته هم زدم که هنوز اجرایی نشده اونی که چک رو بهم داد دو باب مغازه و یه زمین داره که اسنادشون دست نویس هست قولنامه دست نویس و ثبتی نیست ممکنه تو این مدت با توجه به برگشت چک و قرار تآمین خواسته اموالش رو بدلیل اینکه دست نویس هستن اسنادش بتونه با کمک جعل یا بنگاه دار یا هر چیزی جا به جا کنه یا بفروشن یا بنام کسی دیگر بزند؟؟؟؟راجع حسابهای بانکیش و بورس ممکنه جا به جا کنه؟

مشاوره حقوقی چک
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
املاکی که فاقد سند رسمی باشن قابل توقیف نیستن اما در خصوص حساب های بانکی و سهام بورسی میتونید با دریافت حکم توقیف اونارو مسدود کنید

درود بر شما
جهت توقیف میبایستی اموالی که بنام خوانده اقدام نمایید

با سلام واحترام در مورداموالی که به نام ایشان در دفتر در دادگاه به نام ایشان در دفتر اسناد ثبت نشده است سخت می باشد که توقیف نمود ولی در قانون توقیف این اموال پیش بینی نشده است در صورتی که مالکیت ایشان را اثبات نمایید ولی در رویه اینکار به ندرت انجام می شود و در مورد حساب های بانکی می توانید تقاضای استعلام از بانک مرکزی را بخواهید و همچنین بورس را با توجه به شماره ملی استعلام نمایید موفق و پیروز باشید

باسلام
طبق قانون اموال قولنامه ی قابل توقیف نیست مگر کسی که سند بنامش هست رضایت به توقیف دهید
ولی میتوانید حسابهای بانکی و حساب بورسی را توقیف کنید

با سلام
برای توقیف حساب بانکی شخص مدیون ، نیازی به داشتن شماره حساب شخص نیست و صرفا با ارایه کد ملی به بانک با دستور مراجع قضایی ، حساب شخص مسدود میگردد

اموال فاقد سند رسمی ثبتی قابل توقیف نیست .

نسبت ب اموالی ک به ثبت نرسیده اند امکان توقیف نیست ولی میتوانید حسابهای بانکی و سهام بورسی اش را توقیف کنید در نهایت در صورتیکه نتوانستید مال یا حسابی از ایشان توقیف نمایید در خواست جلب ایشان را از طریق اجرای احکام بدهید