آیا شخص ثالث میتواند از من به دلیل اینکه به چندین نفر گفتم, با عنوان افتراء شکایت کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۰ #28251512

با سلام خدمت تمامی اعضای محترم گروه وکلا
عرض شود بنده بر علیه یک نفر به جرم تصرف عدوانی جاده شکایت نموده ام و شخص ثالثی نیز در بالادست متشاکی زمین دارد که آن هم قسمتی از جاده عمومی رو تصرف کرده و به زمین خودش اضافه نموده است ولی بنده از ایشان شکایت نکرده ام ولی به چند نفر گفته ام که ایشان هم جاده رو متصرف شده اند آیا شخص ثالث میتواند از من به دلیل اینکه به چندین نفر گفتم شخص ثالث هم جاده رو تصرف کرده با عنوان افتراء شکایت کند آیا این عمل بنده از عناوین افتراء محسوب میشود؟ تقدیر و تشکر از تمامی پاسخ دهندگان گرامی

مشاوره حقوقی افترا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق توضیحات شما امکان اثبات جرم امکانپذیر نیست.

امکان اثبات جرم با شرایطی که گفتید خیلی سخت‌ بعید هست

"با سلام"
اثبات این امر کار سختی است پس بعید به نظر میرسد

سلام . خیر این مورد از موارد افترا محسوب نمیشود

باسلام خیر در صورتی که فقط توضیحاتی که اظهارنموده ایدشکایت ایشان راه به جایی نخواهد برد.

خیر امکان چنین اتهامی بسیار ضعیف است

اگر شخص ثالث ب طور جد پیگیر این موضوع باشد در صورت شهادت شهود و ارائه مدارکی مبنی بر عدم تصرف و تخلف میتوانند از شما شکایت کنند اما رسیدگی و صدور حکم مشخصا بستگی ب نظر مرجع صالح خواهد داشت