ایا میشه سن را در شناسنامه تغییر داد؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۴۸۹ #28229852

من و فردی که میخام باهاش ازدواج کنم ۲سال باهم اختلاف سنی داریم و من که خانمم از ایشون بزرگترم،خانواده ایشون خیلی رو این مساله حساس هستند و اجازه ازدواج بما نمیدهند میخاستم بدونم امکانش هست که در شناسنامه سن را تغییر داد؟باتشکر

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر بدون دلیل امکان تغییر سن وجود ندارد

وقت بخیر ممکن نیست....

خیر ممکن نخواهد بود ..

بدون دلیل کافی ممکن نمی باشد

درود اوصلا خیر اما باز شاید موافقت گردد و

سلام اگر اختلاف سنی با سن درج در شناسنامه بالای ۵سال باشد قابل رسیدگی است

با سلام و‌عرض ادب.
کاربر محترم
اگر سن واقعی و سن شناسنامه ای تعارض داشته باشد به استناد دلایل محکمه پسند می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید