ابشون چک رو بدون امضا برگشت زدن، باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۶۸ #28219673

با سلام‌و خسته نباشید
بنده حدود ۶ ماه پیش یک چک بدون امضا به عنوان ضمانت به فردی دادم اما سر موعد چک پول به حساب ایشون ریختم و مدارکش موجوده قرار بود ایشون بعد از واریز چک رو به من برگردونن اما متاسفانه ابشون چک رو بدون امضا برگشت زدن .
الان من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک بدون امضاء قابل برگشت نیست مگراین که جعل امضاء شده باشد.درصورتی که یقین به برگشت چک دارید موضوع رابه بازپرس ویادادگاه اعلام نموده وعلیه نامبرده طرح شکایت جعل نمایید

احتمال جعل امضای شما وجود داره چون حتی بانک مکلفه مغایرت ویا عدم مغایرت امضای صادرکننده رو هم در گواهی عدم پرداخت قید کنه چون دارای اثار حقوقی متفاوتی ست...

اگر چک امضا نداشته باشد بانک برگشت نخواهد زد

احتما اینکه امضا شما جعل شود وجود دارد با احراز موضوع می تونی شکایت جعل کنی

بادرود
چک بدون امضا برگشت زده نمیشود احتمالا کسی امضا نموده
ادعای جعل کنید ودرخواست ارجاع به کارشناس

سلام گواهی عدم پرداخت بابت چکی ک امضا ندارد صادر نمیشود .

درود
چکی که امضا نداشته باشد را بانک نمی پذیرد شاید امضا را جعل کرده اند می توانید به جرم جعل شکایت کنید