چگونه میتوانند مدارک اثبات ادعای نسبت با عموزادگان خود را بدست بیاورد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۸ #28218459

با سلام همسرم مایل است شجره خانوادگی خود را بداند. ایشان هم اکنون ساکن خارج از کشور هستند ولی من از طرف ایشان وکالت مراجعه به اداره جات دولتی را دارم.
پدر و عمو های همسرم فوت کرده اند همچنین یکی دو نفر از عموهایشان فامیلشان را سالها قبل حتی پیش از ازدواج تغییر داده اند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
صرفا امکان پیگیری از ثبت احوال دارد
ولی قانون در این خصوص نه نافذ است و نه پاسخگو

از طریق ثبت احوال اقدام کنید، یا از طریق اطلاعات فامیلی از قدیمی ها و میرزا بنویسها و سنگ قبر ها و یا کد خدا ها، می توانید جستجو کنید.

درود
در عمل نتیجه ای در این خصوص نخواهید گرفت.

درود بر شما، در این مورد تنها اگر ایشان از سادات باشند، به واسطه سیادت میتوان برای دریافت شجره‌نامه از طریق ثبت احوال اقدام کرد، در غیراینصورت ثبت احوال مسؤلیتی در این قبال ندارد. در مورد عموزاده ها نیز با این تفاسیر تنها بایستی شخصا اقدام نمایید، یقینا ثبت احوال به شما کمکی نخواهد کرد.

با سلام از طریق قانونی امکان پذیر نیست بهتر است بر نقل قول های نزدیکان بسنده کند موفق باشید

اصولا ثبت احوال شجره نامه تنظیم ننموده و به نسب شناسی افراد نمیپردازد، چه آنکه انجام این امر فایده کاربردی هم ندارد. در خصوص سادات به واسطه اثری که در تنظیم و ثبت سند هویتی دارد به شکل محدود و تا اثبات انتساب به یکی از سادات موثق انجام میشود.
در نهایت به نحو شخصی میتوانید به ساخت شجره نامه مبادرت کنید که البته هیچ وقت رسمی نبوده و قابل استناد به هیچ شکل حقوقی و در هیچ ادعایی نیست.

سلام و ارادت
فقط با مراجعه به اداره ثبت احوال و طی مراحل قانونی میتوانند اقدام کنند که با توجه به توضیحات بعید بنظر میرسد .