چیکار کنم که دیه ی قطعی خودم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۱ #28205056

با سلام
من با موتور تصادف کردم خانومم هم ترک موتورم نشسته بودن با یه خودرو تصادف کردم، طحالم برداشته شده یه پلاتین همراه با دوازده تا پین خوردم، خانومم هم پاش بخاطر پارگی ۲ بار عمل شده اما دیه ای که برامون تعیین شده خیلی کم بوده از طرف پزشکی قانونی برای من ۸۶ میلیون و برای خانومم ۱۵ میلیون تومان تعیین شد، یکبار اعتراض کردم اما متاسفانه رد شد در حالی که طرف مقابلم فقط یک خراش روی صورتش برداشت ۲۴ میلیون گرفته.
خواهشا میخواستم یه راهنمایی کنید که چیکار کنم که دیه ی قطعی خودم رو بگیرم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد درمان به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید

سلام
دیه بر اساس جراحات وارده و طبق نظر پزشکی قانونی تعیین و اعلام می شود اما می توانید تقاضای معاینه مجدد دهید

فقط بایستی به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید

وقتی حکم قطعی شد دیه پرداخت می گردد

سلام
علاوه بر دیه می توانید هزینه های درمانی و خسارات را هم مطالبه کنید

سلام عرض میکنم /گرفتن دیه بدون صدور حکم قطعی از دادگاه محل وقوع حادثه ممکن نیست /پس از قطعیت حکم پرونده به اجرای احکام کیفری دادسرای محل حادثه ارسال وپس از تعیین شعبه . وارائه مدارک مورد نیاز از سوی مقصر حادثه .متصدی اجرای احکام از شعبه ی بیمه مورد نظر درخواست میکند که دیه مقرره به حادثه دیده پرداخت شود

دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی و میزان تقصیر تعیین می شود.