اثبات رابطه نامشروع باعکس و صورتجلسه۱۱۰ ممکن هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۱ #28181275

سلام وقت شما بخیر.۱-همسرم حدود ۳ماهه با دختر کوچیکم خونه رو ترک کرده و من فعلا دادخواست تمکین ندادم و دوماه پول جهت خرجی به کارت هردو فرستادم، بعدا درخیابان دیدم در ماشین پسر نامحرمی نشست و فوری عکس گرفتم و به ۱۱۰ تماس گرفتم و شکایت کردم، هفته بعدوقت دادگاهمون هست، به نظرتون قاضی چه سوالایی میپرسه و من با یه عکس و صورتجلسه کلانتری و اینکه درخواست پرینت پیامها و مکالمات و دایرکت اینستا و واتساپ از قاضی کنم آیا رابطه نامشروع اثبات میشه؟ ۳تا عکس بدون روسری هم از قبل از خانمم دارم که در اتاق پیش یه آقا درحال بوسیدن وبغل کردن هستن دارم،۲-خانمم مهریه رو از تامین خواسته ۶ عدد سکه اجرا گذاشته و من تازه یه خونه ۶۳متری سند دار قولنامه کردم که تشکیل پرونده بدم و تا ماه بعد وام مسکن و تعمیرات بگیرم و از مستاجری دربیام و اسبابهامو ببرم تو اون خونه، آیا دیگه حسابهامو و مبلغ وام مسکن و تعمیرات و خود خونه برای مهریه توقیف نمیشه؟ چون همه وکیلها میگن یه خونه جزء مستثنیات دین هست و توقیف نمیشه، من ۷۶میلیون برای ۶تاسکه اصلا ندارم چطور باید دفاع کنم آیا درصورت عدم پرداخت یا اگه بشه قرض کنم و پول یکی دوسکه پرداخت کنم بازم حکم زندان میدن؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتی در صورت اثبات رابطه نامشروع همسرتان شما باید مهریه پرداخت کنید

بعید است با یک قطعه عکس بتوانید رابطه نامشروع را اثبات کنید .
در مورد مهریه نیز میتوانید خانه ابتیاعی را به عنوان مستثنیات دین مطرح نمایید .

با سلام صرف اینکه در کنار هم نشستن این رابطه نیست با ادله و مدارک دیگر مثل اسکرین بعنوان اماره امکانش هست و اینکه چون سرور واتساپ و اینیستا مختص کشورمان نیس نمیشه استعلام گرفت.

باسلام و درود درصورت اثبات رابطه نامشروع امکان محکومیت وجود دارد.

درود:درصورت اثبات در محضر دادگاه به جرم رابطه نامشروع به ۹۹ضربه شلاق تعزیری محکوم خواهد شد،تعداد یک باب منزل مسکونی جزءمستثنیات دین است والباقی جزءمستثنیات دین نمی باشد وقابل توقیف است برای راهنمایی تخصصی میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.

با سلام
با اثبات رابطه نامشروع امکان محکومیت وجود دارد

سلام شما باید با ادله ومدارکتان این موضوع را اثبات نماییددرصورت اثبات وحکم محکومیت مجازات ان شلاق است.درخصوص توقیف هرمالی ک بنام شماست وجز مستثنیات نباشد قابل توقیف است. اگر عدم توان مالی بر پرداخت دارید اعسار دهید...