دادخواست اعسار بدم هزینه دادرسی قسطی میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۳ #28169319

با سلام
همسر بنده مهریه اش رو به اجرا گذاشته
برای من (زوج) ، ۲۶۲ میلیون هزینه دادرسی تعیین شده
ابلاغیه اجرای احکام واسم اومده
۱۰ روز مهلت دادن پرداخت کنم
من ۱ میلیون تومان هم ندارم
ضمنا در حال توافق با زوجه هستم برای پرداخت مهریه
آیا در صورت توافق و رضایت زوجه ، باز هم باید هزینه دادرسی رو به دولت داد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای پرداخت هزینه دادرسی می توانید دادخواست اعسار مطرح کنید

دادخواست اعسار از هزینه دادرسی پرداخت نمایید

درود
با حصول توافق نیز هزینه دادرسی باید پرداخت گردد و در صورت عدم توانایی بابت پرداخت یکجای ان میتوانید اعسار خود را مطرح و‌تقاضای تقسیط نمایید .

درصورتیکه پرونده در اداره اجرای ثبت اسناد رسمی مطرح می باشد و اموال به مرحله مزایده نرسیده باشد و زوجین توافق نمایند نیم عشر اجرایی بخشیده می شود . اگر در دادگاه مطرح باشد و موضوع توافق را به قاضی اجرای احکام دادگاه خانواده اعلام نمایید تخفیف قابل توجه قائل می شوند .

با سلام وقت بخیر
دادخواست اعسار از هزینه دادرسی را دهید
ولی هزینه دادرسی با پرداخت مهریه درخصوص توافق همسرتان بی تاثیر ست

سلام شما می توانید دادخواست اعسار دهید و باتوجه به توضیحات شما اعسار شما پذیرفته می شود.

با درود ارتباطی با یکدیگر ندارند نسبت به هزینه اگر توانایی ندارید میتوانید اعسار دهید