انحصار ورثه یک نفر از خانواده ی پنج نفره امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۷ #28168220

با سلام و عرض ادب دختری مجردم ۳۴ ساله پدرم ۳ه ماهه که فوت کرده اند قبل از فوت پدرم... پدرم منو خیلی حمایت میکرد تو خونه اما بعد از فوتش مادرم منو خیلی اذیت میکنه قبلا هم نمیدونم چرا منو اذیت میکرد وسایلی که پدرم خریداری میکرد مواد غذایی رو ازم قایم میکرد الانم که پدرم نیست شدید تر شده طبقه بالای خونمون اکثرا تنها هستم کل وسایلم رو خودم کار میکنم و میخرم نمیدونم به خدا چیکار کنم هر روز و شب کارم گریه شده موندم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر موردی که یک یا چند نفر بخواهند مال متعلق به متوفائی را اعم از منقول یا غیر منقول یا اسنادی که نزد غیر است به عنوان وراثت ‌اخذ نمایند و یا طلب متوفائی را باین عنوان وصول کنند و متصرف یا مدیون بدون انکار وجود مال یا دین یا اسناد تصدیقی برای سمت و یا انحصار‌وراثت از آنها . می‌تواند‌اقدام‌کند‌از‌طریق‌شورای‌حل‌اختلاف