خودرو تا چه زمانی در توقیف می ماند و آیا راهی برای رفع توقیف آن وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۰ #28166791

سلام
من در اوایل امسال در جاده تصادف کردم و سرنشینان خودرو که همسر و دخترم بودند دچار جراحات شدند بر اساس نظر کارشناس تصادفات میزان تقصیر ۵۰% راننده و ۵۰% اداره راهداری تعیین گردید و بابت همین مسئله خودرو بنده تا به حال در پارکینگ توقیف می باشد با توجه به اینکه هیئت سه نفره کارشناسان دادگستری نظر افسر تصادفات را تایید کردند و نماینده حقوقی اداره راهداری به این اعلام نظر اعتراض کرده و درخواست هیئت پنج نفره کارشناسی را داده. میخواستم بدانم خودرو تا چه زمانی در توقیف می ماند؟
و راهی برای رفع توقیف وجود دارد یا خیر؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمان وصول نظر هیات کارشناسی خودرو در توقیف می ماند

سلام تا زمانی که نظریه کارشناسی قطعی نگردد از خود رو رفع توقیف نمی شود .