میتونم ازشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۰ #28165426

سلام .شخصی ب دم منزل ما اومده و راجب من بدگویی کرده پیش همسرم باعث آبروریزی شده .و با چندتا پیج اینستا راجب من پیش همسرم بدگویی میکنه منو تهدید ب ابروریزی میکنه و ب اقوام من هم پیام داده با پیج فیک راجب من بدگویی کرده .یه پیجو شناسایی کردیم همون آقا هستن ک ما از پیاماش شات نداریم .ولی از دوتا پیج دیگشون شات گرفتیم ک پیج شناسایی نشد و من مطمعنم ک همون آقاساگه بزنن زیرش چی؟
بعد ی مورد دیگه اینکه ایشون با هرپیجی ک پیام میدادن زیر ی گوشیشون بصورت عربی دوتا نقطه داشت .و من ب ایشون از طریق شمارشون پیام دادم دیدم بله همون دو نقطه زیر ی موجوده .درصورتی ک برای دیگران اینجوری تایپ نمیشد

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
میتوان اقدام به طرح دعوا نمود.

با سلام قابل شکایت و پیگیری است

وقت بخیر قابل شکایت و پیگیری است

با درود قابل شکایت و پیگیری است

میبایست ازطریق پلیس فتا اقدام نمایید تا ای دی وی رهگیری شود. سپس به دادسرا ارجاع داده خواهیدشد.

سلام .باارایه مستندات شکایت نمایید

با مستنداتی که دارید تحت عنوان تهدید، تهمت و افترا شکایت نمایید.