بیمه از کارافتادگی بنده قطع خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۲ #28144930

باسلام
اینحانب معلول اعصاب وروان هستم ودارای از کار افتادگی میباشم . وتحت پوشش پدرم بازنشسته در شرکت نفت میباشم
اما شرکت نفت میگویند طبق قانون شما حق ازدواج ندارید واگرنه بیمه ات قطع میشود و من نیاز به ازدواج دارم لذا از محضر وکلا وکارشناسان درخواست راهنمایی دارم چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه تحت کفالت پدر باشید قطع نمیشوو

در صورتیکه تحت کفالت پدر می باشید قطع نمی گردد.

بادرودوسلام چنانچه تحت کفالت پدر می باشید قطع نمی شود.

درود
در صورتی که کفالت شما تایید شود با وقوع ازدواج بیمه شما قطع نخواهد شد.

درود
اگر تحت کفالت پدر باشید قطع نمی شود.

باید اقدام کنید برای تایید کفالت شما از طرف پدرتان . در اینصورت بیمه قطع نمیشود حتی اگر ازدواج کنید

اگر کفالت شما از سوی پدرتان به صورت قانونی تایید شود حتی در صورت ازدواج بیمه قطع نمیشود .