اگر ثابت شود میتواند مهریه من را پرداخت نکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۸ #28142983

شوهرم از من شکایت رابطه نامشروع و زنا کردن و به دروغ با ساختن یه داستان پای برادر و شوهر خواهرش را به ماجرا باز کردن تا به عنوان شاهد بتوانند از اون استفاده کنن و با ارایه لباس اون اقا که از داخل کیف ان برداشته است به پزشک قانونی میتواند رابطه نامشروع را ثابت کند!؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در هر صورت مهریه به شما تعلق میگیرد ودر خصوص اثبات رابطه نامشروع عارضم که اثبات ان دشوار بوده و نیاز به ادله محکمه پسندی ورای اظهارات شما دارد

باسلام، مهریه به شما تعلق میگیرد و از این جهت مشکلی پیش نمی اید، اما اثبات رابطه‌ نامشروع دشوار میباشد و بستگی به ادله موجود دارد

سلام
زمانیکه مرد و زن عقد میکنند، مهریه در سند ازدواج مشخص میشود. در طول دوران زندگی و یا زمانیکه مرد قصد دارد زن خود را طلاق بدهد، زن میتواند مهریه خود را به صورت کامل دریافت کند.
حتی اگر زنان نیز رابطه ی نامشروع انجام داده باشند و یا حتی رابطه جنسی آنان با مردان دیگر ثابت شود، بازهم مهریه به آنان تعلق میگیرد. یعنی اگر مردی به خاطر رابطه ی نامشروع زنش بخواهد او را طلاق بدهد، باید مهریه او را بدهد
حتی اگر شوهر بتواند رابطه نامشروع همسرش را اثبات کند، اگر زن بخواهد، میتواند نفقه گذشته خود را از شوهر مطالبه کند.
میتواند رابطه نامشروع را ثابت کند!؟براحتی قابل اثبات نیست و بسیار دشوار است باید شرایط ان را در دادگاه ثابت کند
رابطه نامشروع از دو طریق۱- شهادت شهود۲- اقرار طرفین ثابت می گردد
اگر نتواند پس از شکایت این موضوع را اثبات نمایید شما می توانید تحت عنوان افترا از اوشکایت نمایید.