ایا برای مدرک گرفتن نیاز به عدم سو پیشینه هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۰ #28133069

سلام من تقریبا ۷ سال پیش به خاطر روابط نامشروع به زندان بردنم به خاطر اینگه به خانوادم‌ نمیتونستم بگن بیان دنبالم و بی گناهم بودم ولی نمیدونستم چه جور ثابت کنم و به خاطر تعطیلات دو روز تو زندان بودم الان شوهر و بچه دارم میخوام مدرک هنر بگیرم و گالری خصوصی بزنم برای این کار نیاز به عدم سو پیشینه هست؟
خواهش میکنم‌ کمکم‌ کنین اگه شوهرم بفهمه خیلییی بد میشه باید چیکار کنم‌؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما اکنون سابقه ای در سیستم ندارید و جزو سوابق موثر شما نبوده است .

سلام
به نظر سوپیشینه نیاز ندارید میتوانید اقدام نمایید

سلام
یکی از شروط مذکور در خصوص تاسیس نگارخانه نداشتن سوء پیشینه کیفری و نداشتن سوء شهرت میباشد
لیکن با توجه به ابهام در پرسش و بیان نکردن مجازات در نظر گرفته شده،دارا بودن سوءپیشینه از جانب شما هنوز محرز نگردیده است

با سلام - بعداز هفت سال احتمالا" اثر آن از بین رفته وشما در حال حاضر فاقد سوء پیشینه موثر کیفری هستید. چرا که در جواب استعلام نوشته میشود که فاقد سوء پیشینه کیفری موثر میباشد .

خیر جهت مدرک گرفتن نیازبه سوپیشینه نمی باشد وتاسیس گالری خصوصی هم دلیلی جهت گرفتن سوپیشینه ندارد

سلام. نگران نباشید. برای دریافت جواز سو پیشینه میخواهید، ولی دو روز زندان جزو مواردی نیس که سوپیشینه به وجود اورد