آیا براساس اینکه فرزند پسر دوست داشته باشد با پدر باشد یا با مادر دادگاه نظر می دهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۴ #28129461

حصانت فرزند پسر بر چه اساسی از هفت سالگی تا پانزده سالگی در دادگاه تعیین می شود اگر شرایط پدر و مادر برای حضانت هر دو نفر داشته باشند دادگاه فقط براساس حکم اینکه فرزند پسر چند ساله هست حکم میدهد یا یک پسر ۹ ساله خودش میتوان بگوید دوست دارم پیش مادر باشم یا پدر و براساس گفته فرزند دادگاه حکم بدهد

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند تا پایان هفت سالگی با مادر است و پس از آن تا پایان بلوغ با پدر می باشد مگر اینکه عدم صلاحیت ایشان اثبات گردد.

باسلام واحترام .حضانت فرزندپسر تاهفت سالگی بامادر واز هفت سالگی تا پانزده سالگی با پدر میباشد بعداز پانزده سالگی پسر خود میتواند تصمیم بگیرد با کدام یک زندگی کند

باسلام
حضانت فرزند پسر از ۷ تا ۱۵ سال با پدر است مگر در صورت اثبات عدم صلاحیت پدر

با درود حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

فقط صرف دلخواه وانتخاب فرزند نسیت باید شرایط وصلاحیت نگهداری وسرپرستی فرزند برای طرف منتخب موجود باشدو در نهایت بستگی به نظر مقام رسیدگی کننده دارد. موفق باشید

سلام حضانت فرزند تا۷سالگی با مادر و بعد پدر می باشد که بعد از ۷سالگی در صورت اختلاف با دادگاه خواهد بود همچنین دختر بعد۹سالگی و پسر بعد۱۵ سالگی در مورد حضانت صلاحیت تصمیم گیری دارند.

با سلام وقت شما بخیر
حضانت فرزند؛دختر یا پسر در هر صورت تا هفت سالگی با مادر و پس از پایان هفت سالگی با پدر است .در صورت عدم صلاحیت پدر از جمله مصروف مواد ؛داشتن ورفتار و ک س مشکلات شخصیتی و روانی ؛باارائه دلیل و مستند واثبات موضوع صلاحیت نگهداری سرپرستی وحضانت از پدر سلب خواهد شد.پس از هفت سالگی به تشخیص دادگاه فرزند به مادر با پدر سپرده می شود.پایان ۱۵،سال برای پسر و ۹سال قمری برای دختر و با رسیدن به قوه درک و تشخیص مصلحت فرزند خودش مختار به انتخاب است جهت اینکه نزد مادر یا پدر بماند.در صورت نبود(فوت یا ..) پدر همچنین عدم صلاحیت مادر ؛پدربزرگ پدری ولی قهری طفل و صالح به حضانت و سرپرستی فرزند میباشد. موفق باشید