تقسیم ترکه بعد از ۱۵ سال امکان دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۶ #28125598

سلام
بعد از فوت پدرم طبق وصیت نامه پدرم البته با کمی تغییرات یه تقسیم نامه به همراه وراث و چند شاهد در خانه تنظیم کردیم که همه وراث به جز خواهرم ( به دلیل عدم حضور ) این تقسیم نامه رو امضا کردن ولی همه وراث حتی خواهرم اموال خودشو تصرف کردن و تا الان استفاده می کنن.
با توجه به اینکه ۱۵ سال همه ورثه اموال تقسیمی رو تصرف کردن و بعضی ها حتی تو این مدت از این اموال فروختن و یا تغییرات و سرمایه گذاری کردند.
حالا بعد از ۱۵ سال خواهرم شکایت کرده که از همه اموال سهم میخواد و اقدام به تحریر ترکه کرده است، آیا چیزی بهش تعلق میگیره؟
ما باید چه اقدامی را انجام بدهیم؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواهر شما این.حق را دارد که تقاضای تقسیم ترکه کند

خواهر شما با تنفیذ تقسیم نامه به واسطه تصرف در سهم خود نمی تواند ادعایی مطرح کند

بله ازآنجاکه خواهرتان تقسیم نامه راقبول نکرده وامضاننموده میتواند تقاضای تقسیم ترکه کند

"با سلام"
با تنفیذ تقسیم نامه خیر، حق از بین رفته است

سلام ، همه اقدامات صورت گرفته باطل بوده و باید مجددا و بصورت قانونی ، با لحاظ حقوق خواهرتون مراحل انحصار وراثت و تقسیم توسط دادگاه انجام بشه ، مگه اینکه رضایت خواهرتون رو بگیرید و ایشون نخوان پیگیری کنند

خیر ب دلیل تصرف و استفاده از اموال در این مدت قانونا چنین حقی نخواهند داشت

با توجه به اینکه کلیه وراث در اموال تصرف داشته و عملا وصیت نامه را تنفیذ کردند، طرح دعوی ایشان مسموع و مورد پذیرش نخواهد بود