ایا میشه قسطی کرد یا شکایت کرد از شرکت؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۴۱ #28124759

سفته به شرکت دادم حقوق ۱۵ماه بدهکارمه با بیمه کلا چهار ماه بیمه کرد منو رفتم اداره کار شکایت اونم سفته اجرا گذاشت و دس برد تو سفته به اسم یکی دیگه صادر کرد به اسم برادر صاحب شرکت الان جوابش اومده باید پول پرداخت کنم شاهدم بردم به خدا بدهکار شذکت نیستم بدهکار بهم تو رو قران کمکم کنید
۱سفته داخلش قید نکردم بعنوان حسن انجام کار
۲.از برادر صچاحب شرکت که دس برده به اسم خودش صادرش کرده ردش کردن الانم باز خط زده اسم خودشو شکایتم به جای نرسید قاضی رفیقش بود گفت برو اسمتو خط بزن از طرف خودت شکایت کن
۳.الان از طرف شرکت شکایت کردن با اینکه خ خورگی داره
۴.جواب اداره کار اومد فقط شیش میلیون جریمشون کرده بود شرکت
۵.شاهد بردم ک سفته بابت ضمانت کاری پیشش بوده
جوابش اومد ک باید پرداخت کنی اعتراض زدم باز گفتن شاهد بیار شچاهد بردم بازم رد کردن اعتراض
۶.شکایت استرداد سفته کردم جوابشو ندادن
تو رو قران کمک کنید ن پول وکیل دارم ن مشاوره خدا خودش میدونه الان ده روز مهلت دادن پول بدم
خدا خیرتون بده راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی سفته
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست استردادلاشه سفته تقدیم و تنظیم نمایید...

دادخواست استرداد لاشه سفته تقدیم کنید.

بادرودوسلام دادخواست استردادلاشه سفته تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

با درود دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

سلام دادخواست استرداد بدهید

دادخواست استرداد دهید....

با درود دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح کنید