در مورد اشتغال خانومی که درحال طلاق گرفتن است،آقا حق اظهار نظر دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۰۸ #28119355

با سلام و خسته نباشید و تشکر پیشاپیش بابت پاسخگویی شما عزیزان
خانومی قصد دارد از همسرش طلاق بگیرد.اگر در این بین خانوم بخواهد درجایی مشغول به کار بشود آقا حق ممانعت از اشتغال ایشان را دارد؟
اگر خانوم مایل به تمکین نباشد و منزل آقا را ترک کند،بجز نفقه حقوق دیگری از ایشان ساقط میشود؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوج در صورتی می تواند زوجه را از اشتغال ممنوع کند که شغل زوجه منافی با مصالح خانوادگی یا حیثیت باشد .
در صورت عدم تمکین نفقه تعلق نمیگیرد و زوج نیز می تواند از دادگاه مجوز ازدواج مجدد دریافت نماید

اگر زوجه ناشزه محسوب شود مستحق نفقه نخواهد بود ...

در مورد عدم تمکین فقط نفقه ساقط میشود و در مورد اشتغال ایشان اگر منافی مصالح خانوادگی نباشد نمیتوانید مانع اشتغال ایشان شوید

با سلام در این حالت فقط نفقه تحت تاثیر قرار میگیرد.

باسلام؛ درصورتیکه شغل انتخابی منافی و متعارض با شان زوجه نباشد مشکلی ندارد و ایشان نمیتواند مانع شود..در صورت تمکین نکردن و اثبات این مورد صرفا نفقه تعلق نخواهد گرفت و دیگر حقوق مالی پابرجاست

با سلام ،در صورتیکه اشتغال بکار زوچه منافی مصلحت خانواده یا حیثیت خانواده نباشد نمی تواند مانع بشود. در صورت نشوز زوجه ،نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد و زوج با اذن دادگاه می تواند ازدواج مجدد داشته باشد. سایر مسائل مالی زوجه به ایشان تعلق می گیرد

باسلام تشخیص اینکه شغل همسر منافی مصالح خانواده است با دادگاه است.درصورت عدم تمکین فقط نفقه تعلق نمی‌گیرد.