هم نمی خوام طلاق بگیرم، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۹ #28117714

باسلام
شوهرم می خواهد زن بگیره و الان با کسی در ارتباطه و میگه که من بچه می خوام من هم نمی خوام طلاق بگیرم و در ضمن یک دختر ۱۵ ساله دارم و شاغل هستم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس قانون زوج می تواند هر زمان که بخواهد زوجه را طلاق دهد

نحوه ارتباط همسرتان با شخص مذکور را قید ننموده اید در صورت امکان شاید بتوان از این طریق ورود نمود

سلام
چون شما مخالف طلاق هستید در هر مرحله رای می توانید پرونده را تا رای نهایی دیوان عالی کشور طولانی کنید
در قوانین جاری کشور طلاق در اختیار شوهر است و او می تواند با مراجعه به دادگاه خانواده و دادن دادخواست طلاق همسرش را طلاق بدهد. در این خصوص رضایت زن شرط نیست یعنی اگر زن طلاق نخواهد ولی مرد اصرار به آن داشته باشد در نهایت دادگاه ناگزیر به صدور حکم طلاق می باشد.

اما این که در مراحل طلاق دادن زن حائز اهمیت است حقوق مالی زوجه است که دادگاه رسیدگی کننده به طلاق مکلف در ضمن رای طلاق نسبت به آن ها تعیین تکلیف کند. مواردی مثل شرط تنصیف اموال، مهریه، اجرت المثل، حضانت، نفقه و نحله.