اگر بازپرس منع تعقیب یک متهم رو صادر کند، این پرونده به کجا میرود و چند روز طول میکشد تا به اون فرد ابلاغ بشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۲ #28116223

سلام وقت بخیر
میخواستم درباره منع تعقیب بپرسم اگه بازپرس منع تعقیب یک متهم رو بنویسه این پرونده به کجا میره و چند رو طول میکشه تا به اون فرد ابلاغ بشه؟
ممنون میشم اگه جوابم رو بدی

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگرشاکی به قرار منع تعقیب اعتراض نمایدپرونده جهت رسیدگی به اعتراض به دادگاه فرستاده میشه.اگرهم اعتراض نکرد پرونده بایگانی میشه

شاکی می تواند به قرارمنع تعقیب اعتراض کنه . دراین صورت پرونده به دادگاه ارسال میشود جهت رسیدگی به اعتراض