در پیج اینستا به صورت کامنت و چند بار در دایرکت بهشون فحش دادم؛ گفتن میخوایم ازت شکایت کنیم؛ چطور می تونم از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۴ #28094672

با سلام
من در طول دوران دانشجویی مدام مورد آزار لفظی اساتید و همکلاسی هایم قرار گرفتم. اون موقع به دلیل مشکلات و بیماری اصلا جوابی نمی دادم اما اون تنش ها باعث بیماری روحی برای من شده. من چون از دست دادن سلامتم رو از اون ها می دونستم در پیج اینستا به صورت کامنت و چند بار در دایرکت بهشون فحش دادم که شماها مسبب این مسئله بودین. اون ها گفتن ما با وکیل صحبت کردیم و میخوایم ازت شکایت کنیم. من چطور می تونم از خودم دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در مقام مدعی قصد دخالت در یک پرونده قضایی دارید و لذا بار اثبات ادعا عهده شما می باشد و حتی اگر اثبات نمایید جای تامل است که توجیه گر عمل شما دال بر توهین و... نمی تواند باشد

شما مرتکب جرم شدید و به نظر می رسد با توجه به دفاعیات خود به طریق فوق نخواهید توانست خود را از جرم واقع شده مبری نمایید

بهانه هایی که ذکر کرده اید نمیتواند اتهام شما را توجیه نماید .

سلام اگر صحت مطالب نگارش یافته را نتوانیسد اثبات نمایید دارای مسوولیت کیفری خواهید بود.