آیا پرداخت حق بیمه توسط یک شرکت به منزله شاغل بودن در آنجاست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۸ #28082807

* ساعات کار طبق قرارداد ۸ ساعت و از ساعت ۸ تا ۱۶ تعیین شده است و مطابق قانون کار ساعت کار هفتگی ۴۴ ساعت (۷ساعت و ۲۰ دقیقه) است. ۱) آیا ۴۰ دقیقه اضافی در قرارداد جزو اضافه کاری حساب میشود؟
۲) برای روزهایی که کارهای اداری و دوره های آموزشی در ادارات و الزامی بود را انجام میدادم و کارخانه نرفتم؛ تایم کاری چگونه حساب میشود؟ (۸ ساعت یا ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه؟!) {و بنابه گفته کارفرما برای آمادگی آزمونها چند روزی کارخانه نرفتم و مطالعه میکردم}
۳) کار اداری و آزمونها و دوره های الزامی جزو حق ماموریت حساب میشوند؟
۴) اگر تعطیلی کارخانه با گفته کارفرما باشد ساعات کاری چگونه حساب مشود؟ (۸ ساعت یا ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه)
۵)سرویس رفت و برگشت ب کارخانه توسط کارفرما در نظر گرفته شده است و سرویس بعد اتمام کار کارگران حدود ساعت ۱۹ می امد و به گفته کارفرما یا باید در کارخانه میماندم و کار میکردم تا لحظه آمدن سرویس، یا با هزینه خودم بر میگشتم و بنده مجبورا تا لحظه آمدن سرویس در کارخانه کار میکردم؛ آیا بعد ساعت ۱۶ ( تایم کاری قرارداد) به بعد اضافه کاری اجباری حساب میشود؟ ( قبل عقد قرار داد گفته شده بود ک سرویس رفت و برگشت برایم وجود دارد)
۶) اضافه کار در روز جمعه چگونه حساب میشود؟
۷) برای انجام کارهای اداری صبح به اداره رفته و بعد اتمام کارها به کارخانه برگشتم ساعات کاری از تایم ۸ صبح حساب میشه؟
۸) صبح با سرویس به کارخونه رفتم و بعد یکسری کارها در کارخانه؛ به ادارات برای انجام کار اداری رفتم و دیگر به کارخانه برنگشتم (ب گفته کارفرما لازم نبود دیگه برگردم کارخونه) در این صورت تایم کاری تا ساعت چند حساب میشود؟
۹) افزایش تولید و بهره وری چگونه حساب میشود؟
۱۰) خسارات و ضرر و زیان دیرکرد پرداختی ها و حقوق چگونه حساب میشود؟ و هزینه هایی که برای آماده سازی مدارک به اداره کار انجام شده میتوان در کنار خسارات گرفت؟
۱۱) بنابه مشغله کاری زیاد در هفته؛ روز پنجشنبه و جمعه که به ترتیب روزهای تعطیل رسمی و تعطیل هفتگی است سرکار رفتیم و قرار شد که بجای کار در روز جمعه، پنجشنبه پیش رو را تعطیل کنیم. حقوق این روزها چگونه حساب میشود؟
۱۲) حق بیمه برای چند ماه پرداخت شده است آیا میتوان کارفرمارا ملزم به پرداخت حق بیمه کرد؟ یا مابه تفاوت آن را از کارفرما دریافت کرد؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

باسلام
بهتر است از طریق متخصص و مشاوره تلفنی در سایت راهنمایی بگیرید

نیازمند بررسی بیشتر می باشد

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

اظهارنظر نیاز به بررسی قرارداد دارد.

قرارداد باید مورد بررسی قرار گیرد ‌

سلام از یک متخصص کمک بگیرید