اگر بنده بجای یک دریل به ایشان ۲ دریل تحویل دهم از لحاظ قانون می توانم سند خودرو را از ایشان دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۷ #28066395

سلام بنده چند سال است که جهت کار ساختمانی از فردی دریل کرایه می کردم و ایشان هیچ گونه قرار دادی یا مدرکی از اینجانب ندارد و تا به کنون هزینه پرداختیهای اینجانب در قبال کرایه دریل جمعا ۵ برابر قیمت خود دریل است خلاصه به دلیل خصومت شخصی با یکی از مشتری ها متاسفانه دریل در منزل مشتری جا مانده و به اینجانب تحویل نمی دهد و از این موضوع ۷ماه می گذرد در یکی از روزها که جهت اطلاع رسانی از این موضوع به مالک دریل متاسفانه با واکنش شدیدی از سوی ان مواجه شده ام و بنده جهت جلب اطمینان مالک دریل به ایشان سند خودرو و برگ سبز را تا زمان تحویل دریل به صورت امانت داده ام حال ارزش کل دریل ۲ملیون تومان است ایشان بیان دارد که علاوه بر تحویل دریل کرایه روزانه ان را همچنان محاسبه می کند و مبلغ ۷ملیون تومان تا به کنون حساب کرده و همچنان در حال افزایش است و بیان دارد چنانچه پرداخت نشود با مرور زمان خودرو را در قبال کرایه دریل به تصرف خودم خواهم برد
ســــــوال
۱-از انجایی که بنده می توانسم دریل خریداری کنم ولی اینجانب به قصد مساعدت از ایشان دریل کرایه می کردم و تا به کنون ۵ برابر پول دریل را به ایشان پراخت کرده ام ایشان حق گروگیری سند خودرو من را دارد؟
۲-نامبرده که قیمت کل دریلش ۲ملیون تومان است حق اجاره ان را ماهیانه ۹۰۰هزارتومان محاسبه کرده چه از لحاظ شرعی و چه قانونی این مبلغ عادلانه است؟
لازم به ذکر است ایشان هیچگونه قراردادی با اینجانب ندارد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.در ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید.

با سلام
جهت دریافت مدارک خودرو تان اظهارنامه ارسال کنید یا دعوی استرداد آنها را مطرح نمایید
و یا برای گرفتن رونوشت و المثنی مدارک اقدام کنید
اگر توافقی بین تان وجود ندارد ایشان می تواند طرح دعوی کند و مبلغ دقیق بدهی توسط کارشناس محاسبه شود

با سلام ،برای دریافت سند خودرو از ایشان اظهارنامه تنظیم و ارسال نمایید.برای وضعیت دریل و میزان کرایه آن باید به مفاد قراردادی که منعقد نمودید(کتبی یا شفاهی) اقدام نمایید

با درود
ابتدا اظهار نامه ارسال نمایید جهت دریافت سند خودرو و برگ سبز.

سلام وقت بخیر
میبایست در ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید.

با درود بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

مالک دریل مستحق دریافت اصل دریل و اجرت المثل آن میباشد اگر قراردادی بین شما مبنی بر اجرت کرایه وجود دارد طبق آن باید بپردازید ودرغیراینصورت اجرت طبق نظر کارشناس تعیین میشود ومکلف به پرداخت آن هستید