بابت بدهی بیمه کارکنان کارگاه تعطیل شده چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۸ #27999621

سلام وقت بخیر
من یک کارگاه داشتم که در سال۴۰۰ برج ۴ برای سه نفر از کارکنانم درخواست بیمه از تامین اجتماعی کردم .در طول مدت درخواست یک بار بازرس به محل کار من مراجعه کرده و فقط کپی جواز رو از من گرفت و رفت .
در همین حین من ابتدای برج پنج یعنی یک ماه بعد کارگاه رو جمع کردم و کلا کار تعطیل شد و نیروهای بنده دیگه پیش من کار نمیکردن .بازرس گویا دوبار به محل کار من رفته بودن و از عدم حضور ما اگاهی داشتن اما بیمه رو بدون اینکه بنده مدارکی از خودم و یا کارکنان ارائه بدم رد کردن .
حالا بعد از گذشت ده ماه با من تماس گرفتن ک بیمه رد شده و جریمه و بدهی دارید .ینی حدود ۳۰ میلیون .
در واقع بیمه بدون تشکیل پرونده و یا بدون اطلاع رسانی به من فقط با کپی جواز من برای سه نفر از کارکنان سابق بنده بیمه رد کردن .
من حتی شماره کارفرمایی هم ندارم .چون پرونده کاملا ناقص.
من برای حل این مشکل باید چیکار کنم ؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به شما پیشنهاد می شود که حتما اعتراض نمایید و در این راه اگر دلایلی دارید مانند شهود می توانند از شهادت آنها نیز بهره ببرید

سلام با اثبات عدم فعالیت و عدم رابطه کارگر و کارفرمایی تقاضای ابطال بیمه ومختومه شدن پرونده بیمه ای را بخواهید

سلام به مخاطب گرامی
اعتراض نموده و اثبات نمایید که در برج ۵ کارگاه بسته شده.با استناد به شهادت شهود و سایر مستندات این کار را انجام دهید.

سلام شما می توانید در شعبه بیمه اقدام به ثبت اعتراض کنید و پس از بررسی و رسیدگی وارائه مستندات دستور مربوط را لغو یا ابقا می کنند