چگونه میتوانم سهم الارث بقیه را به قیمت متعارف منطقه خریداری و پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۴ #27991202

درود بر شما
ملکی از مرحوم پدرم بجای مانده که ساختمان آن کلنگی بوده و بیش از ۳۰ سال قدمت داشته من ملک را اندکی نوسازی نموده و قابل سکونت نموده ام و مدت ۵ سال است که در آن سکونت دارم هم اکنون که میخواهم سهم الارث بقیه وراث را بپردازم از سوی آنها قیمتهای نامتعارف اعلام میگردد ، سوال من این است که چگونه میتوانم سهم الارث بقیه را به قیمت متعارف منطقه خریداری و پرداخت نمایم و اینکه با توجه به قدمت ساختمان بیش از ۳۰ سال آیا اعیان ملک هم با توجه به نوسازی ملک توسط اینجانب جزء سهم الارث دیگر وراث محاسبه میگردد .
با سپاس از شما

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر توافق می‌کنند مراد حاصل است، لیکن در غیر این صورت می‌بایست تقاضای فروش مال مشاعی را بنمایید

دادخواست فروش مال مشاع علیه تمامی وراث مطرح کنید و در مزاید فروش مال مشاع خودتان هم می توانید شرکت کنید

درود
در صورت عدم حصول توافق در فروش مال مشاع و غیر قابل افراز بودن ملک ,می توانید دادخواست تقاضای فروش مال مشاع را از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه ارائه نمایید . هزینه های انجام شده در ملک اگر به جهت نگهداری ملک ضروری بوده قابل مطالبه است و البته بابت ایام سکونت شما در خانه ی موروثی ، سایر وراث نیز میتوانند مطالبه ی اجرت المثل ایام تصرف را بنمایند .

درود
می توانید دستور فروش مال مشاع بگیرید خودتان در مزایده ملک را خریداری کنید.

درود بر شما، هزینه های صرف شده از سایر وراث قابل مطالبه است، لکن خود ملک تنها از طریق دادخواست فروش مال مشاع به مزایده گذاشته خواهد شد، پس از آن میتوانید در مزایده مانند سایرین شرکت کرده و ملک را خریداری کنید.

سلام، در صورت عدم حصول توافق می توانید دادخواست فروش مال مشاع به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید و در مزایده ملک را خریداری کنید

سلام
اگر هزینه ای بابت تعمیر و نگهداری ملک متقبل شدید می توانید آن را مطالبه نمایید همچنین اگر وراث در خصوص فروش ملک به توافق نرسند می توانند دادخواست تقاضای فروش ملک مشاع غیر قابل افراز بدهند.