آیا من میتونم هزینه ای ازش نگیرم و سهمی از اب بهش ندم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۲ #27972632

سلام خسته نباشید
بنده با هزینه شخصی در زمین کشاورزی که از پدرم به ارث رسیده بیست سال پیش یک حلقه چاه عمیق حفر کردم بعد یه مدت وراث با پرداخت هزینه حفر چاه صاحب اب شدن به جز یک نفر از وارثین که بیست سال پیش نه هزینه حفر چاه داد نه الان حاضر به پرداخت هزینه است و شکایت کرده برای سهم خواهی از اب چاه،
ایا سهم اب باقی مانده درصورت تعلق نگرفتن به این شخص بین وراث تقسیم میشه، یا برای کسیکه هزینه حفر چاه این شخص رو پرداخته؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما که مقنی چاه بوده اید سایر وراث بایستی برای استفاده از آب چاه و بهره مندی از اب اجرت المثل شما ( هزینه حفاری و سایر هزینه های مربوطه) را به شما پرداخت نمایند و حال وارثی که از پرداخت سهم خود خودداری میکند حق استفاده از آب را ندارد مگر اینکه هزینه های مربوطه را نسبت به سهم خود بپردازد

با سلام
در صورت تعلق نگرفتن به این شخص داخل در سهم کلیه وراث می گردد لکن اگر وارث باشند به ایشان تعلق می گیرد و اگر اجرت شما را پرداخت نکنند شما مجبور به شکایت علیه ایشان هستید نه اینکه ایشان به دلیل عدم پرداخت اجرت شما مالکیت خود را از دست بدهند

اگر بعد از فوت مورث چاه حفر شده باشد مالکیت چاه برای همه وراث است و شخص مقنی می تواند باب حفر چاه اجرت المثل دریافت کند