با این شرایط و رویه موجود در شعبات دادگاهها با من موافقت میکنند یا خیر؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۴۷ #27956156

با سلام و درود خدمت شما بزرگواران.
بنده مدت ۲ سال هست از حق حبس استفاده میکنم و در کل ۴ سال هست عقد کردم.
درخواست طلاق خلع دادم و کل مهریه رو میبخشم و علت رو طولانی شدن حق حبس و مفارقت جسمانی و کراهت بیان کردم آیا قاضی با تقاضای من موافقت میکند؟
تقاضای مهریه و نفقه نکرده ام ولی همسرم مرتب ماهانه ۵۰۰ هزار به حسابم میریزد .
هیچ کدام از شرایط ۱۲ گانه عقد نامه رو ندارد .
نفقه هر ماه میریزد
منزل مهیا کرده است.
و چند اظهار نامه بابت شروع به زندگی بعد از حق حبس داده است.
خواهشا راهنماییم بفرمایید .
ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای طلاق باید عسروحرج را احرازواثبات نمایید.

درود النهایه با بخشیدن مهریه، توافق زوج را برای طلاق توافقی جلب نمایید اگر قصد جدایی دارید.

با احترام مشکل خود را از این تصمیم عنوان نکردید تا کمک شوید

برای درخواست طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کنید با توجه به حق حبس نمی توانید درخواست طلاق کنید

خیر باید بتوانید عسر و‌ حرج خویش را ثابت نمایید

درود
خیر باید عسر و حرج ثابت شود.

بارها سوال را پرسیده اید.
خدا به شما سلامتی دهد.