وکیل معاضدتی چگونه قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۱ #27955685

با سلام و وقت بخیر خدمت عزیزان.
بنده به علت کار سنگین دچار بیماری شده ام که حقم داره ناحق میشه.و چون کارگر هستم پولی ندارم هزینه وکیل کنم.
دنبال وکیل رایگان هستم بنظر شما از کجا باید به وکیلهای رایگان دست پیدا کنم؟
ممنونم اگر راهنمایی کنید باتشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به کانون وکلا شهر خود مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی کنید

از طریق کانون وکلا یا مرکز وکلای استان مربوطه اقدام نمایید.

به اداره معاضدت کانون وکلای شهر خود مراجعه نمایید تا شما را راهنمایی کنند

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به کانون وکلای استان مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی نمایید

سلام به مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه استان خود مراجعه نماید در اسرع وقت انجام می شود

سلام
حسب توضیحات و شرایط ذکر شده حضورا به کانون وکلا استان مراجعه فرمائید.

به کانون وکلای استان خود مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی کنید.