آیا برگهء طلاق با دست خط و امضا و اثر انگشت خودش می تواند در دادگاه برای من سندی دال بر طلاق باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۶ #27948797

با سلام
۶ ماه پیش شوهر اینجانب طی برگه ای با دست خط خودشان و امضا و اثر انگشت در حضور دو شاهد بنده را طلاق دادند و احکام شرعی رعایت گردید. لیکن دونفر شاهد به دلیل مسائل حقوقی حاضر به امضا و اثر انگشت نشدند و قرار شد به دلیل بیماری پسرم تا ۴ ماه مسئله طلاق علنی و محضری نشود.
اکنون بعد گذشت ۶ ماه از همسرم می خواهم که طلاق را ثبت دفتری نماید لیکن ایشان چون می دانند من تصمیم به ازدواج مجدد دارم امتناع نموده و تهدید کرده اند که از من تحت عنوان رابطه نامشروع با مرد دیگر شکایت خواهند کرد . سوال من این است آیا برگهء طلاق با دست خط و امضا و اثر انگشت خودش می تواند در دادگاه برای من سندی دال بر طلاق باشد

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است شما دادخواست ثبت رسمی طلاق را بنمایید و از دادگاه رای مبنی بر ثبت رسمی واقعه طلاق دریافت نمایید .

سلام، ببینید طلاق بایستی در حضور شاهدین و در دفتر ضمن قرائت صیغه طلاق ثبت شود و از نظر قانونی شما در حال حاضر مطلعلقه محسوب نمی‌شوید مگر اینکه مستند به مدارک و دلایل تقاضای ثبت وقعه طلاق رو از دادگاه حکم بگیرید سپس میتوانید برای ازدواج اقدام کنید موفق باشید