بعد از بخشیدن مهریه؛ میتونه اعتراض بزنه که من تو حالت عادی نبودم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۷۰ #27925774

ببخشید یه سوال داشتم خانوم من هفته پیش کل مهریشو بخشید.اینم بگم که تو دفتر اسناد رسمی این کارو انجام دادیم ایشونم مهرشو بری بخشید. ولی امروز به مشگل خوردیمو پدرایشون بدون اجا زه من اونو برده شهرستان. میخام بدونم اگه خدایی نکرده به طلاق ختم بشه این ماجرا به خانم مهریه تعلق میگیره یا نه. الانم که میگه اون روز چیز خورم کردی که منو با خودت بردی که خانوادش چیزی بهش نگن بازم تقصیر من بشه‌.من مواد مخدر مصرف میکردم خانومم خودش با تمایل کامل از سال قبل هرز گاهی با من میکشید ولی کسی نمیدونست الان که رفته به خانوادش گفته که من بهش مواد دادم بکشه که مهریشو ببخشه ولی اصلا اینطوری نبوده.الان میتونه اعتراض بزنه که من تو حالت عادی نبودم که این کارو کردم.اخه پایین برگه که گرفتیم نوشته که با سلامت عقل و فلان و بمان من دارم این سند و تنظیم میکنم

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه زوجه دردفاتراسنادرسمی ومطابق سندرسمی مهریه خودرابذل نموده است لذااثبات این ادعابسیارسخت وشایدهم غیرممکن باشدوبعیداست که بتواندبه مهریه خود رجوع کند.

خیر امکان پذیر نمی باشد
بابت ترک منزل به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.

با سلام
با توجه به اینکه بخشش مهریه توسط زوجه در دفتر اسناد رسمی و مطابق سند رسمی صورت گرفته.اصولا این ادعا از ایشان پذیرفته شده نیست.

باتوجه به توضیحات واینکه زوجه مهریه اش را ابراء کرده و این فعل در دفتر اسنادرسمی انجام شده لذا ادعای زوجه مسموع نیست .

با سلام وقت شما بخیر
چنانچه سن همسر شما به سن هجده سال تمام شمسی نرسیده باشد با ولایت پدر میتواند اقدام به ثبت شکایت علیهنماید شما نماید و اما اثبات موضوع کمی مشکل بوده و قطعا باید با دلیل و مدرک محکمه پسند موضوع عدم رضایت خانم را اثبات نمایند و اینکه در دفتر اسناد رسمی پس از صحبت های اولیه سردفتر و تفهیم موضوع اقدام به تنطیم سند سمی ابرا؛ مهریه می شود .در موضوع مصرف مواد مخدر هم باید موضوع را اثبات نماید.موفق باشید

باسلام باتوجه به اینکه سندرسمی است باید بتواند ادعای خودرا اثبات نماید که اثباتش خیلی سخت و شاید هم غیر ممکن باشد.

با سلام
اثبات این ادعا بسیار مشکل می باشد.