آیا امکان دادخواست مجدد نفقه که پرونده آن مختومه شده است وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۰۳۰ #27921868

زنم پرونده نفقه خود که منجر به صدور گزارش اصلاحی شده بود را مختومه کرده و بیان کردن که هیچ گونه ادعایی ندارد و دوباره مجددا شکایت نفقه کرده آیا دوباره میتوان نفقه ماه پیش خود را تقاضا نماید؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله میتواند مطالبه نماید بدلیل اینکه زوجه در شعبه عنوان ننموده که نفقه را دریافت کرده است .

سلام و درود
خیر نمیتواند دیگر نفقه های معوقه ی چن سال قبل را بگیرد تنها اگر ۶ ماه بعد از مختمومه شدن میتواند دادخواست نفقه دهد فقط ۶ ماه قبل رو میتواند نفقه رو مطالبه کند

سلا نسبت به آن زمانی که قبلا تصمیم گرفته شده ، نمی تواند مجددا مطالبه نماید .

در صورتی که نفقه یک ماه پیش در گزارش اصلاحی مورد حکم قرار نگرفته باشد همسرتان می تواند نسبت به مطالبه آن اقدام نماید.