اگه همسرم دوباره ازدواج کنه ممکنه به اون خانم بدن بچه رو؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۲۳ #27921105

با سلام و خسته نباشید
من یه پسر ۳ سال و نیمه دارم که میخوام از همسرم جدا بشم ولی ایشون میگن که حضانت بچه رو بهت نمیدم
همسرم کارشون ماموریته و در ماه حدوده ۲۰ روزشو ممکنه خونه نباشن آیا با این اوضاع میتونم بعد از ۷ سال پسرمو باز پیش خودم نگه دارم؟ آیا قاضی ممکنه به ادامه حضانت من حکم بده؟ و اینکه من میدونم همسرم علاقه ای به بچه نداره الان یک ساله که جدا زندگی میکنیم سه هفته ای یکبار نصف روز میاد پسرمو میبره و برمیگردونه میخواد بعد از هفت سالگی منو مجبور کنه که باقی مهریمو بهشون ببخشم و قصدش اذیت کردن هست
لطفا راهنماییم کنید که ممکنه بعد ۷ سال پسرم دادگاه باز حضانتشو به من بده؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حضانت طفل تا ۷ سالگی با مادر می باشد.بعد از آن درصورتیکه بتوانید عدم صلاحیت ایشان را اثبات کنید میتوانید حضانت را بگیرید.

با درود..
اصـولا حضانت فرزند بعد از،۷ سالگی با پدر می باشد و مطالب معنونه شـما مبنیبر در ماموریت بودن و علاقه نداشتن به فرزند و امثالهم نیز هیچ ارتباطی با حق حضانت پدر نداشـته و نافی این حق حضانت وی نمی باشد..

با اثبات عدم صلاحیت ایشان ممکن است

باسلام و احترام
در صورت عدم صلاحیت در نگهداری فرزند ، حضانت از ایشان سلب خواهد شد

برای گرفتن حضانت از طریق قانونی باید عدم صلاحیت زوج را به اثبات برسانید

با احترام حضانت بعد از هفت سالگی در صورت اثبات عدم صلاحیت به شما واگذار می شود.

با سلام
حضانت بعد از هفت سالگی با پدر است ولی دادگاه می تواند تحت شرایطی حضانت را به مادر بدهد