کلاهبرداری یک سایت رو چطور میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۱ #27886439

سلام خدمت شما وکلای عزیز
من داخل سایت ---------------- یک درخواست ثبت کردم مبنی بر انجام پروژه فولاد که این سایت بعد از بررسی قیمت ۶۵۰ تومن برای انجام پروژه ذکر کرد که بنده هم قبول کردم بعد از واریز کامل مبلغ به سایت مورد نظر یک فایلی برای بنده ارسال کردن که یک پروژه‌‌ی فولاد دلخواه خودشون بود با اینکه من یک پروژه‌ی به خصوصی مدنظرم بود حالا مشکل اینجاست عودت وجه نمیدن لطفا بگید بنده چی کار کنم حالا تقریبا از بنده کلاهبرداری کردن

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدارکی دال بر تعهد موجود باشد مثلا پیامک های رد و بدل شده دعوی الزام به ایفای تعهد می تواند گزینه مناسبی باشد.

باسلام
درخصوص این موضوع کلاهبرداری صورت نگرفته که به این اتهام شکایت کنید ابتدا با ارسال اظهارنامه ایفای تعهدات را مطالبه کنید اگرانجام ندادن دادخواست ایفای تعهدات اقدام کنید.

با سلام ، اگر آنچه که تحویل شما شده است با آنچه که توافق بر تحویل آن کرده اید واقعا تفاوت دارد و مدارکی هم دارید که می توانید این تفاوت را اثبات کنید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.

کلاهبرداری محسوب نمی‌شود و با ارسال اظهارنامه ایفای تعهدات را بخواهید.

بهتر است بدوا اظهارنامه ارسال کنید و اگر از انجام به تعهدات استنکاف کردند دادخواست الزام به ایفا تعهدات طرح کنید.

این موضوع از مورد کلاهبرداری محسوب نمیگردد می توانید داد خواست الزام ایفای انجام تعهد با شرایط مورد توافق و یاتحت شرایطی اعلام فسخ و استرداد ثمن را نمایید

با سلام،برای شکایت کلاهبرداری مانور متقلبانه قبل از تحصیل پول باید اثبات شود.شما به استناد مدارک‌ دادخواست الزام‌به ایفای تعهد دهید.