برای تایید اعسار از مهریه چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۰ #27885936

سلام.
همسر بنده دوساله که خانه رو ترک کرده و دوساله کار ما به دادگاه افتاده و چون دادگاه در شهر ایشون برگزار میشه فعلا من در همه پرونده هایی که داشتمب ه شکل عجیبی شکست خوردم. در آخرین مورد در پرونده اعسار از پرداخت مهریه بنده دو نفر از دوستان هم سن خودم را که از وضعیت معیشتی من خبر داشتند و بالای ۳۰ سال هم سن داشتند برای شهادت اعسار از پراخت مهریه پیش قاضی بردم ولی قاضی با دیدن دوستم بیرونش کرد از اتاق!!! پرسیدم مشکل چی بود چرا بیرونش کردی؟ گفت ریش سفید محلتونو آوردی!!؟؟ گفتم خوب اینا از وضعیت من خبر دارن دیگه مگه شرایط سنی خاصی داره!! گفت رای که اومد میفهمی!! الان رای اومده گفته تمام حساباتو معرفی نکردی!! و تو بورسم حساب داشتی معرفی نکردی!! من هر حسابی رو که به یاد داشتم که دارم معرفی کردم نمیدونم منظورش کدوم حسابه!! از حساب بورس داشتنم هم خبر نداشتم چون خانواده چند سا پیش برام باز کردن و ۵۰۰ تومن بیشتر نداره!! کل تراکنشمی هم که تو دو سال اخیر از حسابام شده فکر نکنم ۱۰ تمن بیشتر بیشه!! تازه پارسال اعسار من برای پرداخت ۱۸ میلیون نفقه هم قبول شده بود که اونم ضمیمه کرده بودم تو پرونده!! ولی با این وجود اعسار من آسمون جل رو رد کرد قاضی و محکومم کرده به پرداخت!! من چی کار میتونم بکنم!! ؟؟ هیچی ندارم بخدا که حتی یه وکیل بتونم بگیرم!! اینا هم تا نندازنم زندون دست بردار نیستن انگار!! ممنون میشم راهنماییم کنید!! تا حالا هم هر اعتراضی دادیم همش رد شده انگار مد نیست حکم برگرده اصلا!!

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
باید اسناد و مدارکتون بررسی بشه هنوز میتونید یکسری اقدامات انجام بدید

با سلام می توانید به رای اعتراض نماید

می توانید مستدل به رای صادره اعتراض کنید.

با درود. رای دادگاه بدوی قطعی نیست،مستند به دادگاه تجدیدنظر اعتراض نمایید

باسلام قانونا شهود واستعلام از حساب های بانکی وموسسات است سریعا مراتب طی لایحه به قاضی اعلام در صورت عدم افاقه با ریس مجتمع مطرح نماید

باسلام
تخلف نموده اعتراض نمایید

در مهلت مقرر اعتراض بفرمایید