ممنوع الخروج کردن همسر چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۷ #27873299

سلام من الان ۲ سال ازدواج کردم خانمم مقیم انگلستان قبل از ازدواج قرار بود من هم به انگلستان برم ولی خانمم باردار شد و تصمیم گرفتیم پسرم انگلستان به دنیا بیاد و خانمم قول داد یا بچه برگرد بعد از به دنیا اومدن بچه به هر بهانه سعی کرد با من دعوا کنه و منو بلاک کنه و گفت که به ایران نمیاد میخواستم ممنوع الخروجش کنم که اگه یواشکی برای دیدن مادرش اومد من خبر دار بشم

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید از طریق اداره گذرنامه اقدام به ممنوع الخروجی ایشان نمایید .

سلام از طریق اداره گذرنامه با به همراه داشتن مدارک شناسایی و عقدنامه می توانید برای ممنوع الخروجی وی اقدام کنید.

با سلام میتوانید به اداره گذرنامه مراجعه نموده و در آنجا تقاضای ممنوع‌الخروجی ایشان را مطرح نمایید

مخاطب عزیز

با ارایه دادخواست تمکین از همان شعبه دادگاه دستور موقت ممنوع الخروجی را بگیرید