آیا می توانم به پلیس راهور مراجعه کنم و بگویم این پلاک را متوقف کنند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۷۵ #27833017

با سلام
بنده در سال ۹۸ خودرویی به یک بنگاه دار فروختم. ۱ ماه فرصت تعویض پلاک داشت که خریدار اصلا زنگ نزد و تماس های من رو بی پاسخ می گذاشت. بعد از ۶ ماه تماس گرفت و گفت به نام فرد دیگری وکالت تعویض پلاک تنظیم کنم زیرا خودرو را به فرد دیگری فروخته است. من نیز یک وکالت یک ماهه به نام فرد جدید گرفتم، اما موقع تحویل آن زیر قولنامه خودمان از بنگاه دار خواستم بنویسد که این موضوع مورد تاییدش است و امضا کند. اکنون بعد از گذشت ۲ سال، مجدد اس ام اس تخلف روی گوشی من آمده است که نشان از عدم تعویض پلاک اینجانب است.
با توجه به اینکه الان نمیدانم ماشین دست چه کسی است، چگونه می توانم مشکل عدم فک پلاک را حل کنم ؟
من الان فقط قولنامه خودمان را با آن بنگاه دار دارم که دو نفر شاهد هم آن را امضا کردند. (زیرش هم نوشته است که وکالت تعویض پلاک به خواست اینجانب به آقای ... داده شد. اما باز هم پلاک من تعویض نشده است)
ممنون میشم کمک فرمایید بسیار نگران هستم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.

سلام
دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

با درود دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی بدهید

با سلام دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی بدهید

دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت خریدار دهید

با سلام
الزام به دادخواست فک پلاک ارائه دهید.

سلام.دادخواست الزام به فک پلاک ارایه دهید.