در صورت تخلف و عدم ارائه گزارش جامع بودجه برای عموم میتوان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۲۵ #27797586

سلام دوتا سوال داشتم اول اینکه قانونی در مورد ارائه گزارش جامع بودجه شهرداری ها (درامد هزینه ) برای عموم وجود داره یا خیر و اگر امکانش هست ماده مورد نظر رو بگید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر، برای عموم وجود ندارد

برابر اصل شفافیت و دسترسی آزاد به اطلاعات موضوع قابل پیگیری از سازمان بازرسی کل کشور و همچنین دیوان عدالت اداری است.

سلام طبق بند ۱۰ ماده ۷۱ قانون تشکیلات ، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مکلف به گزارش برای عموم هستند و در صورت تخلف می توان از طریق بازرسی استان یا طرح شکایت در دیوان عدالت اداری اقدام نمود

با درود در راستای اصل شفافیت دسترسی آزاد به اطلاعات میتوانید اقدام نمایید

اعلام و گزارش تفریغ شهرداریها موجب قانونی ندارد .

درود
گزارش برای عموم ندارند.

سلام خیر برای عموم امکانپذیر نیست