من باید از فروشنده اول شکایت کنم یا کسی که ازش زمین رو خریدم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۳۹۶ #27769693

نزدیک شش سال پیش زمینی خریدم که بعد ها متوجه شدم زمین جز منابع طبیعی است
این زمین سه دست چرخیده تا به دست من رسیده و من طبق قول نامه خریدار قبلی زمین رو خریدم
سوال اول اینکه من باید از فروشنده اول شکایت کنم یا کسی که ازش زمین رو خریدم؟
سوال دوم اینکه من شش سال پیش ۱۰ میلیون زمین رو خریدم بعد از شکایت فروشنده به قیمت روز
زمین باید به من مبلغ پرداخت کنه؟
سوال سوم شکایت فروش مال غیر باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید علیه تمام ایادی قبل اقامه دعوا نمایید و امکان وصول وجه خود را دارید

به شخصی که مال را به شما فروخته است رجوع کنید و علیه او دادخواست دهید. اگر ایشان علم داشته اند که زمین متعلق به منابع طبیعی بوده میتونید شکایت یانتقال مال غیر رو مطرح کنید

قانونا باید علیه کلیه ایادی طرح دعوی نمایید

باید علیه کلیه ایادی اقامه دعوی نمایید. چنانچه انتقال با علم به منابع طبیعی بودن انجام گرفته عمل واجد جنبه مجرمانه است.

علیه هر دو نفر دادخواست بدهیدو شما میتوانید ثمن و کاهش ارزش ثمن خود را مطالبه کنید

کسی که زمین را از او خریداری کردید باید شکایت کنید

شما به هریک از ایادی قبلی حق رجوع دارید اما در ابتدا بهتر است به کسی که به شما فروخته رجوع و سپس ... در خصوص قیمت زمین با جلب نظر کارشناس به قیمت روز میتوانید مطالبه نمایید و در خصوص فروش مال غیر تنها در صورت عالم بودن هر یک از ایادی قبلی میتوانید تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنید .
مؤید باشید