در جلسه تعدیل محکوم به قاضی چه سوالاتی از شهود میکنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۱ #27766436

سلام
بنده دادخواست تعدیل محکوم به تقدیم دادگاه نمودم

۲-آیا قاضی میتونه در مورد پیش پرداخت واقساط معوقه هم رای بده؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام اصولا تعدیل نسبت به پیش پرداخت و اقساط معوق پذیرفته نمیشود

با سلام
در خصوص اینکه آیا اقساط معوقه شامل تعدیل می شود یا خیر در این مورد اختلاف نظر وجود دارد در رویه قضایی
سوالاتی که پرسده می شود این هست که آیا تغییراتی در اوضاع مالی خواهان تعدیل ایجاد شده یاخیر و شهود هم باید اطلاعات خود را در این زمینه بیان نمایند.

باسلام اقساط معوقه که بر گردن شما می باشد و باید پرداخت شود در مورد حال دادگاه می تواند تصمیم بگیرد

با سلام. در دادگاه تعدیل اگر زوج درخواست اعسار کرده باشد بررسی میشود. وضعیت اقتصادی میزان اقساط و وضعیت درآمد بررسی میشود.راجبه پیش پرداخت و تعداد پرداختیه زوج باید مدارکی ارائه دهید مانند همان دوتا شاهد که اطلاع کافی راجبه زندگی شما دارند. مدرکی مانند استشهادیه محلی. اگر قسط بانکی دارید مدرک آن. اگر مستاجر هستید اجاره نامه. شما با دلیل و اسناد قابل قبول به دادگاه تعدیل باید بروید

سوالاتی در خصوص وسیله امرار معاش و تمکن مالی محکوم پرسیده خواهد شد

درود
همان سوالاتی که در مرحله اولین دادخواست اعسار از شهود پرسیده شده است به علاوه امکان یا عدم امکان پرداخت پیش پرداخت و اقساط تعیینی در دادنامه ای که برای آن تعدیل خواسته شده است.
دادگاه می توانید هم پیش پرداخت و هم اقساط ماهیانه را تعدیل کند

قاضی در پرونده حقوقی صرفا در خصوص خواسته دعوی رسیدگی می کند