مالیات ارث رو باید بدم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۲۵ #27757254

سلام پدر من سال ۸۰ فوت شده هیچ کاری هم تا الان انجام ندادیم و تازه میخوام برم گواهی انحصار وراثت بگیرم. سوالم اینه باید مالیات بر ارث رو قبلش پرداخت کرده باشم؟ چون من بجز کپی شناسنامه بابام و گواهی فوت چیزی ندارم نمیدونم باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای گواهی انحصار وراثت نیاز به پرداخت مالیات نیست.
ابتدا از ثبت احوال محل برگ فوت و برگه هویتی پدرتون ازجمله کدملی و اسامی و مشخصات هویتی وراث ایشان را اخذ و سپس از امور مالیاتی محل فرم مالیات بر ارث و پرداخت مالیات متعلقه و دادخواست گواهی حصر وراثت به شورای حل اختلاف مطرح نمایید و سپس از دفتر خدمات قضایی دادخواست تقسیم ترکه پدری طرح نمایید.

سلام. برای گواهی انحصار وراثت نیاز به پرداخت مالیات نیست، مالیات در زمان تقسیم یا فروش پرداخت می شود.

سلام
بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت به اداره مالیاتی محل مراجعه فرمایید

با درود.ابتدا از ثبت احوال محل برگ فوت و برگه هویتی پدرتون ازجمله کدملی و اسامی و مشخصات هویتی وراث ایشان را اخذ و سپس از امور مالیاتی محل فرم مالیات بر ارث و پرداخت مالیات متعلقه و دادخواست گواهی حصر وراثت به شورای حل اختلاف مطرح نمایید و سپس از دفتر خدمات قضایی دادخواست تقسیم ترکه پدری طرح نمایید

درود
بدوا درخواست انحصار وراثت دهید سپس مالیات برارث را از طریق اداره دارائی پرداخت نمایید

باسلام دادخواست انحصار وراثت دهید بعد مالیات بر ارث را پرداخت نمایید

با سلام. ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید، سپس برای مالیات بر ارث از طریق اداره مالیات، پیگیری کنید.