لطفا راهنمایی بفرمایید کجا "ضم وکیل" کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۰۶ #27756045

با سلام
الآن یک ماهه که به دفترخونه‌های مختلف توی اصفهان و شاهین‌شهر مراجعه می‌کنم که "ضم وکیل" برام انجام بدن ولی میگن دردسر داره و انجام نمی‌دن. در صورتی که شما وکیل‌های گرامی میگید منع قانونی نداره و برای بی‌اثر کردن وکالت بلاعزل فروش خانه‌ام این راه را پیشنهاد دادید. لطفا اگر کسی از وکلای عزیز می‌تونه "ضم وکیل" رو در اصفهان یا شاهین‌شهر برای من عملی کنه بگه که من باهاش تماس بگیرم. چون دیگه خسته شدم. احساس می‌کنم اگر یک وکیل با دفترخانه اسناد رسمی طرف بشه اون موقع کار "ضم وکیل" رو برام انجام می‌دن. این توضیح رو هم بدم که در وکالتنامه اشاره‌ای به "سلب حق ضم وکیل از موکل" نشده.
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق کانون سردفتران اقدام نمایید

از طریق کانون سردفتران پیگیر شوید

قبلا درمورد سوال پاسخ گویی به عمل آمده

از طریق کانون سردفتران اقدام کنید

با درود..
در اینخصوص بهتر است با کانون سردفتران تماس و علت را جویا شوید..
موفق باشید..

اگر در وکالت نامه تنظیمی موکل حق ضم وکیل را از خود سلب نکرده است پس ضم وکیل را باید طبق قانون دفتر اسناد رسمی انجام دهد باید توافق طرفین احراز گردد و حضور وکیل اول و دوم لازم است بنابراین در ضم وکیل رضایت و توافق وکیل اولیه لازم است

با سلام
کاملا درسته کمتر دفترخونه ای ضم وکیل به سند وکالت رو قبول می کنه
شما یک راه حل دارید می توانید بدون اینکه به دفترخانه بگید سند وکالتی تنظیم شده . مجدد اقدام به تنظیم همان سند وکالت فروش به نام وکیل جدید بکنید . چون سردفتر از وکالت تنظیمی قبلی خبر نداره به راحتی این وکالت و تنظیم می کنه . و دیگه دردسری برای سردفتر نداره .
سپس به وسیله اظهارنامه به وکیل قبلی اطلاع بدین که وکیل جدیدی تعیین کردید . اینطوری در صورتی که نیاز به پاسخگویی باشه خودتون پاسخگو خواهید بود . و چون ضم وکیل رو ساقط نکردین مشکلی پیش نمیاد و براحتی می توانید از خودتون دفاع کنید
فقط در اینصورت نمی تونید وکلا را مجتمعا تعیین کنید لذا هر کدام از وکلا بصورت منفردا می توانند موضوع وکالت را انجام دهند بنابراین وکیل قبل به محض اطلاع از تعیین وکیل جدید ممکنه اقدام به انجام موضوع وکالت بکنه