شکایت از کارفرما در صورتیکه حقوق را کمتر از مبلغ واقعی بپردازد و قراردادی موجود نباشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۵۰ #27739

با سلام . بنده 5 ماه در یک شرکت به سمت مدیر تولید شرکت کرده ولی قرارداد نبسته ام. از طرفی شفاهی صحبت حقوق یک میلیون و پانصد هزار تومان به همراه هزینه خورد و خوراک در شهرستان را کرده بودم . اما بعد از پنچ ماه به من میگویند حقوقم هشتصد هزارتومان و خورد و خوراک نیز هیچ. و در بیمه ای که شده ام حقوقم هشتصد هزارتومان خورده . و از طرفی کارفرما به بنده میگوید که ترک کار کرده ام . اما بنده با اطلاع خارج شده ام . آیا میتوانم حق و حقوقم را بگیرم "؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . مچکرم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه قراردادی فی مابین شما و کارفرما وجود نداشته باشد میتوانید به شهادت شهود و سمت خود را اثبات نمائید لذا باید با شهادت سایر کارمندان و وجوه واریزی این 5 ماه بوسیله ی کارفرما بتوانید حقوق یک میلیون و پانصد هزار تومانی خود را اثبات کنید و آن را مطالبه نمائید.

موید باشید