می گوید عین زمین متعلق به پدربزرگ بوده است و این در متن ذکر شده است؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۱ #27736787

سلام
پدربزرگ بنده در سال ۹۰ فوت کردند. جهت اجاره دادن زمین زراعی خوددر سال ۸۶؛ قولنامه اجاره زمین به سال ۸۶ تا ۹۱ را امضا کرده بودند و در متن قولنامه عبارت متعلق به خود ذکر شده است.
حال در دادگاه دایی بنده قولنامه ای را نشان می دهد که پدرش در سال ۸۴ مالکیت عین زمین را به او واگذار کرده است!!
اثر انگشت متعلق به پدربزرگ بنده است. لیکن فرد اجاره گیرنده می گوید عین زمین متعلق به پدربزرگ بوده است و این در متن ذکر شده است. چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اصل سندمالکیت دارای ارزش و اعتبار می باشد.

سلام
مدارک و مستندات دایی شما به جهت اصالت مبایعه نامه ویا صحت بیع دردادگاه بررسی میشود و اظهارات مستاجر موثر در دعوا نیست.

سلام ادعای دایی شما در دادگاه با ارائه سند ومدارک احراز شود حق با دایی شما ست مگر خلاف آن ثابت شود موفق باشید

باسلام
اصل سندمالکیت معتبراست

جهت اظهارنظر قطعی بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

درود بر شما، بدوا بایستی اصالت مدارک دایی شما در دادگاه بررسی شود، چنانچه اصالت اسناد ایشان تایید گردد، حق با ایشان بوده و اقدامات پدربزرگ فضولی خواهد بود.

برای جوابگویی و راهنمایی دقیقتر نیاز به بررسی قراردادها و مدارک و مستندات و شرح کاملتر موضوع است اجمالا با توجه به اظهارات شما دادخواست بطلان مبایعه نامه عادی دایی را مستند به اجاره نامه و شهادت مستاجر و سایر اوضاع و احوال مبنی بر جعلی بودن مبایعه نامه مطرح نمایید که با تقاضای کارشناسی خط و استکتاب گرفتن و تطابق نمودن با سایر اسناد که از پدر بزرگ شما باقیست اصالت یا مجعول بودن سند انتقالی مشخص می شود.