میتوانم در صورت اخراج از محل کار از این شخص طلب خسارت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #27723147

با سلام
شخصی از من شکایت کرده که به من چک امانی داده و من آن را خرج کرده ام، و شماره حساب هایی آورده که مال من نیست، تاریخ ۸ اردیبهشت جلسه ی رسیدگی هست، قبل از این تاریخ من ۲ بار بخاطر این شکایت محل کار خود را ترک کرده ام، یک بار بخاطر طرح شکایتی که شده بود و پس از دریافت پیامک به شماره ی برادرم و حضور در شورای حل اختلاف برای دریافت پرونده و ثبت نام ثنا. و یکبار هم برای حضور در جلسه رسیدگی در تاریخ ۶ اسفند، که پس از حضور من گفتند جلسه بدلیل کرونا تعطیل است، حالا میخواستم بدونم علاوه بر اعاده حیثیت ایا میتوانم در صورت اخراج از محل کار از این شخص طلب خسارت کنم؟چون کارفرما به هیچ عنوان مرخصی نمیداد چون نیروی جایگزین هم ندارد و احتمالا در صورت غیبت من نیروی جدید می آورد،

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مخاطب گرامی ، شما میتوانید اقدام نمایید اما بایستی عرض شود در نهایت این پرونده به نفع شما نخواهد بود و صرفا هزینه دادرسی از جیب شما خواهد رفت لذا بهتر است اقدام نفرمایید .