میخوام شکایت کنم با چه عنوانی میتونم شکایت کنم کیفری یا حقوقی؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۸ #27722494

وقت بخیر
بنده ماشینم چهار ماه پیش خراب شد و یک یدک کش اومد و گفت که واشر سر سیلندر سوزنده باید ببرم پیش مکانیک و هزینه‌اش حدود یه تومنه ما قبول کردیم وقتی که بردیم در مکانیکی گفت که پیستون و رینگ و همه خرابه باید عوض بشه ما هم قبول کردیم و ایشان به ما ۱۴ میلیون فاکتور داد بعد از چهار ماه دوباره ماشینم خراب شد وقتی پیش مکانیک دیگه بردم گفت که کلیه وسایل دست دومه و مال خودت هیچکدوم عوض نکرده

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا جهت تامین دلیل اقدام کنید.

سلام وقت بخیر
بدوا تامین دلیل نمایید.

درود
تامین دلیل نمایید سپس دادخواست طرح نمایید

با درود بدوا جهت تامین دلیل اقدام کنید

بادرودوسلام بدوا تامین دلیل نمایید.

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

سلام .بدوا برای حفظ دلایل خود از شورا تامین دلیل اخذ نمایید بعد دادخواست مطالبه مبلغ پرداختی وخسارت را ارایه دهید