میتوانم این موارد را در دادسرای کارکنان پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۵ #27705002

دریک پرونده بعنوان شاکی علیه شخصی بخاطر به آتش کشیدن اموال و محصول زراعی خودم که معمولا گندم بوده هستم که پس از چند بار تکرار این عمل بالاخره پس از پنج سال توسط یکی از مامورین گشت موتور سوار ناجا شماره خودروی فرد به مرکز اعلام و پس از طی مراحل اولیه در دادسرا و محکومیت در دادگاه حدود پنج ماه پس از قطعیت رای یک ابلاغ برای حضور در جلسه دادگاه در همان شعبه و با ذکر این دو کلمه .. جهت رسیدگی .. در ثنا بمن ابلاغ شده با مراجعه به شعبه میگویند واخواهی است درحالی که در سامانه سخا هیچ ثبت دادخواستی ذکر نشده و البته در طول رسیدگی متهم با کفالت آزاد شده بود و طی چند بار جلسه دادگاه بعناوین مختلف تجدید جلسه میشد مثلا عدم اطلاع از امر ابلاغ که در سخا متوجه شدم ثنا داشته و رویت شده حتی یک بار حضور داشت متهم ولی دادرس محل دادگاه را ترک کرد. با سپاس ازشما
میتوانم این موارد را در دادسرای کارکنان دولت ناحیه ۲۸ پیگری نمایم؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام با توجه به میزان حبس پنج ماهه و دستورالعمل ریاست محترم قوه مبنی بر حبس زدایی به مورخه ۴/۲۳ (اگر تاریخ و اشتباه نکنم ،ولی مطلب کاملا مستدل می‌باشد)حبس های زیر یکسال مشمول عفو و دستورالعمل مذکور مبنی بر رهایی از زندان محکومین گردیده است . شما امکان شکایت مطابق عفو ندارید و مرجع قضایی وفق اصل عطف بماسبق شدن امور جزایی کاملا قانونی عمل نموده است .البته مسوولیت مدنی به قوه خود باقی ست.