برای اجاره دادن جای پارک در پارکینگ به غیر، رضایت سایر مالکان نیاز است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۱۲ #27700738

با سلام.
مدیر یه ساختمان ۳طبقه ۶ واحدی هستم و تمامی ساکنین بغیر از یکی از واحدها، خودرو شخصی داریم.
مالک واحد فاقد خودرو قصد اجاره دادن جاپارک خود، به غیر را دارد.
آیا بدون رضایت همسایه ها مجاز است؟ در صورت مجاز بودن، چه شرایطی باید حاکم باشد؟
ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
از نظر قانونی درست نیست اجرا دهید
ولی شما مالک ان میباشد و نیاز به اجازه ی اهالی ساختمان نیست ولی درصورتیکه باعث ایجاد مزاحمت و عبور و مرورشود مسئول هستید فقط باید به همان اهالی ساختمان اجاره دهید .

با درود فراوان
خیر مجاز نیست .
و اجاره پارکینگ به غیر از ساکنین و مالکین ساختمان خلاف مقررات میباشد .

سلام و وقت بخیر
طبق قانون تملک آپارتمان ها حکم خاصی در نظر گرفته نشده اما در سند رسمی عدم انتقال انباری و پارکینگ به غیر قید می شود.نمی توان پارکینگ و انباری را به اشخاص غیراز ساکنین اجاره داد .
موفق باشید

خیر اجاره پارکینگ به اشخاصی غیر از ساکنین ساختمان صحیح نیست و در صورت اجاره می تواند علیه شخص مذکور اقامه دعوا نمود.