آیا فرزندان دختر می‌توانند جهت دریافت سهم الارث از آن منزل، شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۰۶ #27693511

با سلام.
مادری سند منزلی را که به نام خودش بوده، به نام تک پسرش به صورت شش دانگ و قطعی سند زده است. شایان ذکر است پدرشان فوت نموده و برابر حصر وراثت یک پسر، دو دختر، و همسر مرحوم می باشند. و سند حدود ۱۰ سال قبل به نام پسر زده شده و مادرشان هیچگونه مشکل روحی روانی هم ندارد و الان هم در قید حیات هستند. و آن منزل هم پس از خرید ابتدا به نام مادر زده شده و ایشان هم بعدا به نام پسرشان به طور کامل انتقال سند داده است. ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود هر شخصی در زمانیکه در قید حیات میباشد اختیار کامل اموال خودرا دارد

هر شخصی در زمانیکه در قید حیات میباشد اختیار کامل اموال خودرا دارد. چه بنام دیگری انتقال دهد چه به خیریه ببخشد. وقابل شکایت بعنوان سهم الارث نیست.

درود ،
مادر مالک رسمی شش دانگ کامل ملک بوده و در زمان سلامتی جسمانی و عقلانی و کاملا مختار ، ملک را به نام شخص دیگری انتقال داده است و شما و هیچ شخص دیگری نمیتواند مدعی باشد

با سلام، خیر نمی توانند ،زیرا مادر در زمان حیاتش در کمال صحت عقل و قصد و رضا منزلش را به نام پسرش کرده.

باسلام
خیر امکان ندارد

با سلام، نه نمیتواند

باسلام واحترام خیر نمیتوانند چون سند به اسم مادر بوده وایشان درصحت وسلامت وبارضایت منزل رابه پسر انتقال داده اند