پس از رفع مسدودی اگر به حساب جاری مبلغ واریز کنم برای چک توقیف خواهد شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۹۷ #27665299

با سلام پس از قبولی اعسار در پرداخت یکجا مهریه و تقسیط ان رفع مسدودی حساب صورت خواهد گرفت

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دستور رفع مسدودی را از قاضی اخذ نمایید .

با سلام
خیر اقدام به رفع توقیف حساب نمایید

سلام و درود بعد از تعیین تکلیف مهریه باید دستور رفع مسدودی را از قاضی بگیرید و ببرید بانک ...

با سلام،خیر اگر اقساط به موقع پرداخت گردد و رفع توقیف شده باشد موجبی برای توقیف مجدد نیست.مگر اطلاع زوجه و درخواست توقیف مجدد ...

در صورت اطلاع مجددا توقیف خواهد شد

در صورت اطلاع قابل توقیف می باشد

با سلام
بعداز تعیین تکلیف مهریه و اقساطی شدن شما باید دستور رفع مسدودی را از قاضی بگیرید و ببرید بانک تا رفع مسدوی شود بعد از رفع مسدودی خیر دیگر مبالغ واریزی توقیف نخواهد شد