اجرت المثل ایام زوجیت در چه صورتی به زوجه تعلق خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۳۹۷ #27659

با سلام شرایط مطالبه اجرت امثل از زوج دقیقا چیست؟ آیا حتی با وجود رابطه زوجیت و سکونت زن در منزل مرد باز هم حق مطالبه اجرت المثل باقی ست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انجام کارهایی که وظیفه زن نبوده است . به درخواست زوج . با قصد عدم تبرع . زوجه را مستحق اجرت المثل میکند. با تشکر از تمام دوستان ارجمند .

سلام
چنانچه امور مربوط به منزل مشترک توسط زوجه انجام یافته امکان مطالبه اجرت المثل موجود است

در صورتی که بابت انجام کارهای منزل و دریافت اجرت و دستمزد داشته باشید و از طرفی این اقدامات به دستور زوج انجام شده باشد در هر زمانی امکان مطالبه اجرت المثل ایام زندگی مشترک وجود خواهد داشت

با سلام

با ارجاع به نظر کارشناسی تعیین می شود

سلام
مبلغ مشخصی ندارد و با ارجاع به کارشناسی رسمی دادگستری تعیین می گردد.

درصورتیکه که :
به دستور شوهر کارهای خانه راانجام دهید
درصورتیکه به قصد اجرت کارهای خانه را انجام دهید

در صورتیکه زوجه کارهای مربوط به منزل مشترک را انجام داده باشد( اصل بر اینست که زوجه انجام داده مگر اینکه خلاف آن اثبات شود) اجرت المثل به ایشان تعلق خواهد گرفت.

موید باشید